jueves, 16 de octubre de 2008

DES DE LA SELVA

Fa dies que estem desconectades del món civilitzat, sense llum, sense aigua, sense telefón i com no sense internet.
Vam arribar a Cusco, allà vam estar un parell de dies, vam conèixer gent, catalana sobretot, la Meri de Blanes, la Mariona de Granollers i també vam fer una cerveseta amb la Masmi (companya uni Txo).
Allà vam arreglar els preparatius per començar l'aventura a la selva.
Estem vivient a la reserva de Manu, a unes 10 hores de Cusco (comunicacions terrestres peruanes), per arribar a l'alberg hem de travessar el riu amb una "0rgolla", troç de fusta enganxada a una corda, per arribar o sortir estivar la corda, vigilar no s'encalli sinó et quedes penjant amb el riu a sota.
L'alberg és com un "Jungle big brother". Els habitants o participants són: una parella Madrilenya (Sandra &Mena), dues canadenques ( Dannielle & Ann), un mono raça aullador rojo de 5 mesos (Paulo), una tortuga en perill extinció, la Marie i la Vane. Idioma oficial del big brother: podriem dir que l'anlgès, curiós, aprendrem més anglès que espanyol, jeje.
Tenim visites, en Raul, coordinador, ens fa currar a saco, reforestant la selva, de moment portem 50 arbres plantats, en queden 260 més...no s'acabaran mai, la Mari (cuinera, alguns dies per dinar), menjar peruà molt bó per cert, tornarem fetes unes zampabollos!!!!
De tant en tant, venen viatgers, que fan algun tour, aixó vol dir que hem d'agafar els trastos dels bungalows (ke estan de puta mare per cert, wc occidental, dutxa freda o congelada i tres llits), i dormir a la zona comunitaria amb tendes de campanya. Venen els viatgers, la lient, caguen i se'n van...this is the life!!!
El més important o més interessant la Marie i la Vane ja la lient....como no!!!!
Vam montar una "Spanish party" (Catalufa, it's the life), llonganissa, pa tomàquet, spanish omelette i cervesa!!!! en homentatge a Andu (noia Gallega que havia estat nominada per abondonar el "jungle big brother").
Sembla fàcil montar una festa però no!!!
Missió cervesa freda: dos dies abans avisar a la cuinera que voliem cervesa freda, important el concepte de fred, no el tenen gaire assumit, s'ha de demanar gelada!! i per tant és al temps. Al dia indicat de la festa, dir alhora anirem a buscar cervesa, caminar 25 minuts plena selva amb frontals, 4 persones per 12 cerveses de litres i resar que no plogui!!! com ke ens vam saltar el tema de resar, just tornar va caure el gran dilubi!!!! vol dir arribar amb les famoses calcetes catalanes mullades!!! tota una aventura!!!!
Els Madrilenys i la gallega casi ploraven al provar el pernil i la llonganissa del "Dia" (gràcies Martos) i comença la festa sense música, però ja la varem posar. Jocs de taula, (aquí tens una palleta, psicoleg, bartolo (a per cert tema coordinació aquí es van saltar la classe).
En fi, final festa tots dormint menys les mendes i les canadenques, amb 4 cerveses de litre que van caure i a les 3 a.m a dormí (aquí es va a dormir com a molt tard a les 22h), dia següent a les 8 wake up!
Bé per finalizar el rotllo, diem que estarem al "jungle big brother" uns deu dies més després anirem a descobrir més món, ja us mantindrem informats.
Ahhh, no podem penjar fotos, la Vane s'ha deixat un putu cable cable, el pròxim dia serà (Sorry), portava tots els cables menys l'indicat, this is the life!!!
Una altre coseta, s'ha de tenir en compte que en "Jungle Big brother" i han més havitant, petits i voladors, que els fills de puta piquen un collo!!! i de tant en tant, ens ensuma un Jaguar, però de moment no l'hem vist.
Ens deixavem una coseta, tenim una cascada preciosa per banyar-nos i un jacussi privat (aigua fresqueta), però si està molt i molt bé. Quan penjem les fotos entrendreu més cosetes.
Des de la Selva de Manu (Perú) ens despedim.
Una Abraçada immensa i mil petons de "Dulce de leche".