martes, 7 de octubre de 2008

36 HORES, 4 AVIOS, 1 HOTEL QUATRE ESTRELLES, 3 CANYETES A MADRID I UN PISCO SOUR A LIMA

Atenció, l'aventura comença...
Són les 23 hores, les 6 de matí hora catalana, vist des d'uns altres ulls, l'aventura començava sent un desastré, ja que després de 36 hores, 4 avions, 1 hotel de quatre estrelles, 3 canyetes a Madrid, em acabat fent un Pisco Sour a Lima...
Després de retards, averies tècniques del W.C de l'avió, que per culpa d'un cagalló d'algú, ens van obligar a anar a un hotel de 4 estrelles a Madrid, dinant amb colombians, valencians, un argentiono surfista buenissimo i anant a fer unes canyetes amb unes coleguilles londinenques de la Vane al centre de Madrid, (La Inés i la Dori, per cert, les dobles madrilenyes de la Marie i l'Anna petita), vam acabar agafant l'avió a les tantes de la matinada.
Peró vist des dels nostres ulls, ha estat fantàstic, fins i tot ja ens han grapejat!!! si si, llàstima que fos una tia que era un armario empotrao, amb uniforme militar colombià i amb una cara de mala llet que no se l'aguantava... i vist el planning em decidit temptar la sort i infringir la llei colombiana, ja que 16 hores sense fum no s'aguanten...
I ho millor de tot, un cop em aconseguit trepitjar terres peruanes, ens pensavem que haviem perdut les maletes i per tant que estariem sis mesos portant les mateixes calcetes, allà a l'horitzò han aparegut les nostres estimades bags!!(Ester pots buscar al diccionari)
Sortint de l'aeroport unes pissarretes a la Marie i la Vane buscaven, una rutilla per la vora del Mar pacifíc ens han ensenyat hi a un alberg de puta mare ens han deixat.
Un cop ens em aposentat, un pisco sour ens ha cridat, unes birretes em comprat i a internet ens em assentat.
Després de tant rodolins, a dormí anem, que un bus de puta mare demà ens espera, que durant 20 hores ni assentades ni estirades anirem, "però si Semi? i cap a Cuscó anirem.
Bona nit, lindos suenyos.
PD: em hagut d'escriure dos cops el text, el primer se'ns ha borrat, som unes novatilles, que costi que el primer era més bó, per tant, no defalliu i continueu llegint els següents que valdràn molt la pena, si més no val la pena escriure'ls, perquè mentre ho fem les nostres rises ens fem.
ptonets

36 HORES, 4 AVIONS, 1 HOTEL DE 4 ESTRELLES, 3 CANYETES A MADRID I UN PISCO SOUR A LIMA...ÉS IGUAL A...