viernes, 24 de octubre de 2008










Tornem a ser a Cusco...

La Selva ha quedat enrera, sembla que faci una eternitat, malgrat hagin passat només dos dies que la vàrem abandonar...Aquí la sensació del temps és diferent, tot passa molt i molt ràpid i a la vegada és molt i molt lent.

Avui hem canviat d'hostel, estem al costat del barri més bohemi de la ciutat, està ple de garitos, cada un amb la seva personalitat molt marcades, al igual que les botigues.

Està ple de gent, gent jove i de mitjana edat (com nosaltres, jeje), gent d'arreu del món, la varitat d'etnies, classes és nota amb l'àmbient, és interessant. Esperem poder-ho disfrutar uns dies si les pujades i el mal d'altura ens ho permet.


En fi, ens quedarem un 4 dies a Cusco, i si tot va bé, tornarem a fer maletes i farem de "Gringas".


Salut.








PD: Tradició Peruana: abans de començar a beure amb els amics/es, s'ha de convidar a beure també a la terra, se li tira un raig de cervesa del got, ja que ells creuen que la terra ho és tot, vida, feina, salut... i cada cop que vas a fer un glop, és fa un brindis amb tothom o si més no amb l'ampolla.

lunes, 20 de octubre de 2008

SOBREVIVINT ELS MOSQUITS

Encara estem a la selva, sobrevivint i lluitant a la gran varitat de bitxus i mosquits.

La Marie està sorda d'una orella, un bitxu que volia menjar li ha entrat a l'orella si s'ha posat les botes, però ja ha anat al metge, tranks encara tenim Marie per estona.

En principi, (ja que aquí tot és en principi, no hi ha res segur) marxarem a finals de setmana, i segurament anirem a viatjar uns dies, a fer de "Gringas"... tenim intenció de fer Valle Sagrado, Machu Pitchu, Llac Tititaca... en fi el Sud de Perú, pasarem per Nasca a veure les línies i fer Surfboard en muntanyes de sorra gegantines... i més coses.

Intenció és pujar fins al Nord, ja que aquí comença l'època de pluges i quan plou plou molt!!! al Nord fa millor clima, podem banyar a la platgeta, interrelacionar-nos amb surferos i buscar algun projecte educatiu amb cara i ulls, i si el trobem ens quedarem allà una temporadeta.

No ens enrollem intentarem penjar fotos.

Salut.