sábado, 31 de enero de 2009

Retrobament... Perú fins a Brasil....pel riu amazones

Fa molt i molt temps que no escric... no hi ha temps...

La Marie ja ha trobat les sabates, i per tant ha tornat a terres Catalanes... jo en canvi, les continuu buscant... una busqueda incansable i de fet ojalà no les trobi durant molt temps.

Des de la meva última incursió al Blog, estava en terres Peruanes, al Hogar de nens... ara estic a Belem, Parà, Brasil... de fet em trobo participant al Forum Social Mundial... Si si al Forum!!!

Per arribar aquí han estat molt i molts dies de viatge... entre 15 i 17 pel Riu Amazones!!!

De fet tot va començar deixant Puno, agafant un avió cap a Lima... de Lima cap a Ica, a Huacachina concretament, a fer Sunboard per les dunes del gran Oasis... i fent una rutilla amb Buggy.
De Ica altre cop cap a Lima, buscar un bus i cap a Pucallpa... altre vegada la meva estimada Selva. Vinti pico hores de vitge, més les hores perdudes ja que el bus es va quedar sense gasolina...fucking buses peruans...

Pucallpa.. increible... allá vaig agafar el primer dels 4 vaixells, el gran Henry 7, un viatge innolvidable, 5 dies pel riu Ucayali...mmm fent petites visites a comunitats enmig de la selva Amazonica, amb unes impressionants postes de sol, amb unes vistes incansables de tota l'Amazonia, la visiõ dels golfinyos de riu saltant,.... tot aixó fins arribar a una gran ciutat al mig de la selva...Iquitos, just abans arribar a la ciutat gaudint de la unió del Riu Ucayali amb el Maranyón i el gran Amazones... siiiii, després de la uniõ dels tres grans rius... el Amazones ja es pot escriure amb Majúscules.
A Iquitos,juntament amb bons amics d`Hamaca.. vaig visitar el *Mundo Mágico de las mariposas*, vaig poder fer una abraçada al Oso perezoso, una Anaconda en va envoltar el coll...i molt més... un pelet turistic pel meu gust.

De Iquitos cap a la gran trifrontera... Perú~Colombia~Brasil... amb un fucking barco inhumá.. total un parell de nits més. De Tabatinga ja Brasil cap a la gran ciutat de Manaus... primer llit en molt de temps...mmm tanta Hamaca... total de 4 nits més... i finalment cap a Belem, 4 nits més de barco.. mais o menos... total ja no se.. ja que vam tenir alguna nit de regalito... no fos cas.

Ara acabar de disfrutar del Forum.. dormin en una tenda, carpa... rodejada de milers de persones de tot el món, anant a dormir amb bossa nova, samba i tambors cada nit... i intentant parlar encara que sigui el Portunyol!!!!, peró una cosa es certa...Brasil és un cant!!! i després... Marudá, Algodoal, i Cutijuba... per fi les Praias brasilenyes!!!!!!!!!

todo muito bem i muito bonitu!!!!

Obrigada...

No hay comentarios: