lunes, 10 de noviembre de 2008

Breu resum,APURIMAK RIVER...Tercer millor riu del món

Fa molts dies que no escrivim al blog, disculpeu les molèsties els nostres seguidors...jejje

Peró no tenim temps, entre el munt d'hores de bus, viatges...i quan agafem un ordinador, el facebook ocupa molt de temps, els msn, els mails... i les inconveniencies de la xarxa peruana, una no pot amb tot....


En fi, l'últim dia que vam escriure acabaven de tornar de la Selva, immediatament necessitavem més emocions... per tant, ens vàrem anar a fer Rafting al considerat tercer millor riu del món, després del de l'Àfrica i el d'Argentina...






El riu Apurimak, passa pel vell mig d'un gran canyo, impressionant, unes parets immenses i si fixes la mirada al cel pots observar el vol del famós Còndor.

Tres dies, dues nits al mig de la muntanya, amb un grup d'Israelites i els guies...Que dir dels Israelites, com una CABRA!!!!, aixó de passar-se tres anys fent el servei militar obligatori, quan els deixen anar fan por!!! peró quin far de riure.

Els Guies, maquissims, sinó que li diguin a la Marie...jijij ;), i a la txo els germans dels Guies, jiji.

Així doncs, tres dies, d'aigua, muntanya, fogates nocturnes, Israelitas i "Zanqudos" (mosquits assessins!!!), com si estiguessim als escoltes... I ho millor de tot, el dia de tornada, a la nit soparet tots junts i de festa al Mitology (Discoteca Cusco), on vam tenir l'honor de veure amb super pantalla gegant els DVD de les nostres aventures aquàtiques (inclusive els guarassos de la Marie!!!!, ja ho veureu quan tornem) i les 500 fotos...Quina Vergonya!!!






En fi, una aventura aquàtica peruana....

No hay comentarios: